Aanmelden

Wilt u mogelijkheden verkennen om voor Pelican Legal Detachering werkzaam te zijn? We stellen het dan op prijs om uw gegevens te ontvangen. De doorslaggevende succesfactor van detachering is kwaliteit van de juridisch medewerker. Pelican Legal Detachering besteedt daarom veel tijd aan het selectieproces. Daarom hebben wij de Pelican Legal Scan (PLS) ontwikkeld. (klik)

De PLS geeft inzicht in persoonlijkheid, cognitieve capaciteiten en generieke competenties voor juristen. Ook bij concrete sollicitaties naar interim functies bij PLKC worden de uitkomsten van de scan gebruikt om de inlenende partij een beter inzicht in de kwaliteiten van de sollicitant te geven, mits die daar toestemming voor geeft (NIP code).

Daarmee waarborgen we dat de klant de tijdelijk medewerker in huis haalt die volledig aan de verwachting beantwoordt. En de kandidaat kan rekenen op een werkplek die goed aansluit op zijn of haar ambities en competenties.

    Ja, ik meld me aan als kandidaat om te worden gedetacheerd via Pelican Legal Detachering.


    AanbestedingsrechtArbeidsrechtBedrijfsrechtBestuursrechtCiviel rechtFamilierechtHandelsrechtHuurrechtPrivaatrechtStaatsrechtStrafrechtVastgoedrecht